گوشت شترمرغ و خواص آن

گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمزاست ولی در عین حال در رده گوشت ماکیان طبقه بندی میشود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، بطوری که میتوان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است. نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترولو چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است.

به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی عروقی ، افراد دچار چربی خون بالا و کسانی که دچار چاقی هستند، غذای بسیار مناسبی میباشد. همچنین اسیدهای چربغیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل میدهد که یکی از مزیتهای این گوشت محسوب میشود. این مزایا به همراه میزان بالای اسید چرب امگا-3 در گوشت شترمرغ باعث شده که این گوشت انتخاب بسیار خوبی برای بیماران قلبیعروقی و سالمندان باشد تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را برطرف سازند.

استفاده از اسید چرب امگا-3 تأثیرات مفیدی در کاهش بیماری های قلبی عروقی داشته و برای رشد و نمو مؤثر است. به نظر میرسد که این اسید چرب در مقایسه با اسیدهای چرب غیراشباع امگا-6 تأثیرات مفیدی در جلوگیری از لخته شدن خون دارد. اکثرجیره های غذایی افراد از لحاظ اسیدهای چرب امگا-3 کمبود دارند. از طرف دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، ممکن میسازد.

گوشت شترمرغ از نظر پروتئین و آهن نیز از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و لذا برای افراد کم خون و زنان باردارانتخاب مناسبی خواهد بود. به علاوه گوشت شترمرغ میزان بالایی از عناصری مانند روی و منیزیم را داراست. علاوه بر موارد بالا، گوشت شتر مرغ به میزان بسیار چشمگیری ترد بوده و از قابلیت هضم استثنائی برخوردار است، طوری که 90 درصد آن قابل هضم بوده و از این حیث پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد. در صورتی که گوشت مرغ و گاو 87 درصد قابلیت هضم دارند.از مطالب این سایت برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا این سایت را به دیگران معرفی نمایید


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید


اسلایدر چهاراسلایدر سهاسلایدر یکاسلایدر دو
تغذیه و کودکان بیش فعال (قسمت اول)
دانستنی های تغذیه ای کنجد (قسمت اول)
دلایل بی اشتهایی در کودکان (قسمت اول)
با آهسته غذا خوردن، کاهش وزن بیشتر و نفخ کمتر (قسمت اول)
غذاهایی که فکر می کنید سالمند (قسمت اول)
مصرف شیرینی و افسردگی در مردان