آیا واقعا ویتامین بی 17 ضد سرطان است ؟

آمِيگدالين از آميگدالا به معنی بادام گرفته شده است . آميگدالين ِيک گلوکوزيد سيانو ژنيک و عامل ضد تومور است که در اقوامی مانند اسکيمو ها ، هانزاها ( Hunzas)و آبکاسيان ها(Abkasians)يکی از منابع غذاِيی اصلی است . در اين قبايل هيچ گاه مواردی از سرطان گزارش نشده است .وجود راديکال سيانيد اين شبه ويتامين را بحث انگيز کرده است . اما در سال های اخير نشان داده شده کهB-17کاملا ً سالم و غير سمی میباشد . سلول های طبيعی در ارگانيسم های ما حاوی آنزيمی به نامRhodanaseهستند که مانع از رهايی سيانيد از آميگدالين ميشود . در اين راهB-17تنها به عنوان يک منبع گلوکز برای تامين انرژی جهت سلول های سالم ذخيره می شود .

اما سلول های بد خيم اين آنزيم را ندارند که در عدم حضور آنB-17سيانيد را در سلول های بد خيم رها کرده و آن ها را تخريب می کند در نتيجه تنها سلول های سرطانی تخريب می شوند و سلولهای طبيعی تحت تاثير قرار نمی گيرند .همچنينB-17به سلول های نا سالم هم حمله می کند و به سيليکات تبديل می شود که بيشتر شبيه آسپرين است در نتيجه می تواند در کنترل درد شرکت کند. یکی از منابع این ماده غذایی در هسته زرد آلو است که حدود ۱٠ نوع از بعضی گونه های هسته تلخ زرد آلو بدون هيچ گونه مسموميتی در بزرگسالان تحمل می شود اما ٢٥ نوع از ديگر گونه ها می تواند فوراً منجر به مرگ شود . برخی گونه های هسته های تلخ زرد آلو ظرف ٢-۱ ساعت منجر به علائم غير کشنده ناشی از مسموميت با سيانيد همچون سردرد ، گيجی ، تهوع ، افت شديد فشار خون ، تنگی نفس ، آسيب فعاليت قلب و احتمالاً کما می شود .

منابع آميگدالين
غذاهای حاوی ويتامينB-17شامل :
* هسته يا دانه ميوه جات : بيشترين غلظت ويتامينB-17در طبيعت را شامل می شود که شامل هسته سيب ، زرد آلو ، شليل، هلو، گلابی، آلو و آلو بخارا است .
* غلات و لو بياها : شامل باقلا، جوانه عدس و نخود فرنگی
* مغزها : بادام تلخ (غنی ترين منبعB-17 در طبيعت ) و بادام هندی
* توت ها : تقريبا ً همه توت ها مانند توت سياه ، قره قاط، تمشک و توت فرنگی
* دانه ها : کنجد و بذر کتان
* بلغور جو دو سر، جو، برنج قهوه ای ، بلغور گندم سياه ، بذر کتان ، ارزن و چاودار

درجه حرارت پخت غذا محتوایB-17آن را کاهش نمی دهد.نکته قابل توجه این است که هنوز هیچ تحقیق مدون و علمی تاثیر این ماده را برپیشگیری و یا درمان سرطان تایید نکرده است و فقط مواد غذایی حاوی این ترکیب که بصورت میوه جات ، حبوبات و غلات هستند را در حد تعادل جهت پیشگیری احتمالی از سرطان باید مصرف نمود .از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .
@PersianDiet


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید




نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
مشاوره پوست و موکاهش وزن شصتکاهش وزن هفتادرژیم آنلاین
انواع کربوهیدرات‌ها کدامند؛ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟ (قسمت چهارم)
دلایل استپ وزن و راه رهایی از آن چیست؟ (قسمت اول)
انواع کربوهیدرات‌ها کدامند؛ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟ (قسمت اول)
7 مراقبت از پوست و مو هنگام کاهش وزن (قسمت اول)