ماست یونانی و تاثیر آن بر کاهش وزن


ماست
ماست از شیری به دست میآید که به آن باکتریهای سالمی اضافه میشود که باعث تخمیر آن میگردند. در طول این فرآیند، ماست غلیظ شده و طعم کمی تندی پیدا میکند. سپس ماست از طریق یک توری نازک که اجازه میدهد بخش آب پنیر مایع شیر از آن کشیده شود، صاف میگردد. ماست معمولی، دو بار صاف میشود، در حالیکه ماست یونانی ۳ بار صاف میشود تا آب پنیر بیشتری از آن جدا شود که در نتیجه غلظت بیشتری دارد.در حالیکه اکثر ماستها دارای مزایای سلامتی متعددی هستند ( از جمله پروبیوتیکها ) ، اما آمار تغذیهای برای ماست یونانی و ماست معمولی با هم متفاوتند. تفاوت این دو ماست را در زیر میخوانید:

پروتئین
ماست یونانیتقریبا دو برابر ماست معمولی پروتئین دارد. ۲۳۰ گرم ماست یونانی حدود ۲۰ گرم پروتئین دارد، در حالیکه ماست معمولی حدود ۱۱ تا ۱۳ گرم پروتئین دارد. محتوای بالای پروتئین ماست یونانی باعث شده که این ماست در میان کسانی که سعی دارند وزنشان را کنترل کنند محبوب شود زیرا به جلوگیری از گرسنگی کمک میکند.

کربوهیدراتها
ماست یونانی، کربوهیدرات کمتری نسبت به ماست معمولی دارد. این مسئله میتواند برای افراد چاق و دیابتی که باید مراقب مصرف کربوهیدراتشان باشند، مفید واقع شود.

کلسیم
ماست معمولی حدود سه برابر ماست یونانی،کلسیمدارد.

سدیم
ماست یونانی، نصف ماست معمولی سدیم دارد.

کالری
انواع ساده بدون چربی ماست یونانی وماستمعمولی، کالری یکسانی در هر وعده دارند .

بافت
ماست یونانی غلیظتر و خامهایتر از ماست معمولی میباشد زیرا به تعداد دفعات بیشتری صاف شده است. همچنین، ماست یونانی میتواند در آشپزی نیز مورد استفاده قرار گیرد زیرا مانند ماست معمولی در هنگامیکه حرارت ببیند، دلمه نمی بندد.اگرچه اکثر مردم از ماست به عنوان میان وعده استفاده میکنند اما همه کاره بودن آن را دست کم نگیرید. هر دو نوع این ماستها میتوانند به عنوان جایگزینهای کم کالریتر برای مواد تشکیل دهندهی چرب به کار روند. به جای تخم مرغ و روغن در کیک‎ها و نانها از ماست یونانی استفاده کنید یا هر یک از این دو نوع ماست را به جای خامه ترش پر چرب، خامه سنگین، مایونز یا پنیر خامه ای در دستورالعملها به کار ببرید. هر دو نوع این ماستها میتوانند به جای سایر مواد تشکیل دهنده پر کالری در دیپها، چاشنیها، سسهای سالاد، اسموتیها و دسرها به کار روند.از ماست اغلب به عنوان یک غذای سالم ایدهآل یاد میشود و اگر نوع درست آن را انتخاب کنید، میتواند همین طور باشد. ماست یونانی و معمولی کم چرب یا بدون چربی را انتخاب کنید و به دنبال ماستهایی باشید که فاقد قند افزودهاند یا قند افزوده کمی دارند، زیرا قند افزوده تعداد کالری ماستها را بالا می برد.

تذکرمهم :
اگر تحت نظر درمانگر در حال اجرای برنامه غذایی هستید ، قبل از استفاده این نوع ماست مقدار و موقع مصرف را با ایشان هماهنگ فرمایید .
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید




نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
اسلایدر سهمیکرونیدلینگآر افکویتیشنلیزر موهای زائد
تغذیه و کودکان بیش فعال (قسمت اول)
دانستنی های تغذیه ای کنجد (قسمت اول)
با آهسته غذا خوردن، کاهش وزن بیشتر و نفخ کمتر (قسمت اول)
دلایل بی اشتهایی در کودکان (قسمت اول)
غذاهایی که فکر می کنید سالمند (قسمت اول)
مصرف شیرینی و افسردگی در مردان