نان با غلات سنتی و کاهش وزن ،کلسترول و قند خون

خوردن نان با غلات سنتی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می تواند به کاهش وزن ، کلسترول و قند خون کمک کند . در مقایسه با انواع غلات جدید تر که اغلب به شدت تصفیه شده اند ، غلات سنتی دارای آنتی اکسیدان و مواد ضد التهابی هستند. آنها همچنین حاوی ویتامین های مفید(B) و( E)، مواد معدنی (به عنوان مثال، منیزیم، آهن، پتاسیم)، هستند که در برابر بیماری های مزمن محافظت کننده می باشند.

هر دو کلسترول تام و لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یا کلسترول مضر، و سطح قند خون ، پس از 2 ماه مصرف نان های با غلات سنتی ، صرف نظر از اینکه آنها ارگانیک و یا به طور سنتی کشت شده بودند ، کاهش می یابد. در مقابل، تفاوت معنی داری دربیماری های قلبی عروقی پس از خوردن نان با غلات جدید دیده نشد. علاوه بر این، افزایش قابل توجهی در گردش سلول هایی که ترمیم رگ های خونی آسیب دیده را به عهده دارند پس از مصرف نان های با غلات سنتی مشاهده شد.

از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید.

مجله بین المللی علوم غذایی و تغذیه ، منتشر شده 9 اگوست 2016


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید


اسلایدر سهاسلایدر دواسلایدر یکاسلایدر چهار
مصرف شیرینی و افسردگی در مردان
با آهسته غذا خوردن، کاهش وزن بیشتر و نفخ کمتر (قسمت اول)
دانستنی های تغذیه ای کنجد (قسمت اول)
غذاهایی که فکر می کنید سالمند (قسمت اول)
تغذیه و کودکان بیش فعال (قسمت اول)
دلایل بی اشتهایی در کودکان (قسمت اول)