دکتر منصور ریسمانچیان

پزشک عمومی


سوالات پزشکی

جهت دریافت مشاوره و برنا

راه حلی برای چاقیهای موض

نان با غلات سنتی و کاهش وزن ،کلسترول و قند خون

خوردن نان با غلات سنتی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می تواند به کاهش وزن ، کلسترول و قند خون کمک کند . در مقایسه با انواع غلات جدید تر که اغلب به شدت تصفیه شده اند ، غلات سنتی دارای آنتی اکسیدان و مواد ضد التهابی هستند. آنها همچنین حاوی ویتامین های مفید(B) و( E)، مواد معدنی (به عنوان مثال، منیزیم، آهن، پتاسیم)، هستند که در برابر بیماری های مزمن محافظت کننده می باشند.

هر دو کلسترول تام و لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یا کلسترول مضر، و سطح قند خون ، پس از 2 ماه مصرف نان های با غلات سنتی ، صرف نظر از اینکه آنها ارگانیک و یا به طور سنتی کشت شده بودند ، کاهش می یابد. در مقابل، تفاوت معنی داری دربیماری های قلبی عروقی پس از خوردن نان با غلات جدید دیده نشد. علاوه بر این، افزایش قابل توجهی در گردش سلول هایی که ترمیم رگ های خونی آسیب دیده را به عهده دارند پس از مصرف نان های با غلات سنتی مشاهده شد.

از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید.

مجله بین المللی علوم غذایی و تغذیه ، منتشر شده 9 اگوست 2016


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بیوگرافیمطالب و مقالات ورزشیکاهش وزن موفقاخبار سلامتگالری عکسآدرس مطبصفحه اصلیدریافت مشاوره و برنامه غنظرات و تجربه های مراجعه بخش تغذیهمطالب و مقالاتخلاصه جدید ترین مقالات تسوالات پزشکینظرات مراجعه كنندگان‌پیامهای کاربرانسایتهای دیگر