فواید ، معایب و کالری انواع پنیر ( قسمت سوم )

پنیر سوئیسی : (Swiss )
این پنیر با طعمی دلپذیر و خوشمزه یکی از پرمصرف ترین پنیرها بحساب می آید. اصطلاح پنیر سوییسی بیشتر در کشورهای آمریکا، کانادا و استرالیا کاربرد دارد. از این پنیر بدلیل آب شدن سریعش بیشتر همراه با غذاهایی نظیر ساندویچ استفاده می شود. این پنیر خود به تنهایی بعنوان یک میان وعده خوش طعم و نیز به همراه میوه هایی نظیر سیب، گلابی و انگور مصرف می شود.در تولید پنیر سوییسی از باکتری های مخصوصی که پروپیونی نامیده می شود کمک گرفته می شود.این باکتری سبب می شود که پنیر سوییسی طعمی شیرین و شبیه به طعم گردو داشته باشد.این باکتری ها گاز هایی را تولید می کنند که دارای حباب های دایره واری است که سوراخ های این پنیررا ایجاد می کند.
نکته مهم : میزان کالری در 100 گرم این پنیر 382 ، چربی 47/26 و پروتئین 47/26 گرم می باشد .

پنیر توفو: Tofu
توفو یا پنیر سویا، پنیري شرقی است که بین گیاهخواران و علاقه مندان به غذاهاي خاور دور بسیار محبوب است. توفو از شیر سویا به دست می آید . توفو نمک ندارد، به همین دلیل از آن در تهیه سالاد و انواع غذا هاي شیرین استفاده می شود. پنیر توفو را می توان در روغن سرخ کرد، بدون اینکه شکل خود را از دست بدهد و پس از غلتاندن در سبزیجات خردشده یا کنجد، در غذا یا به تنهایی استفاده کرد.

پنیر سویا نیز همانند شیر سویا منبع غنی پروتئین و ویتامین های گروه B است. که در رژیم گیاهخواری می تواند جایگزین گوشت شود . توفو بر خلاف شیر سویا، حاوی مقدار زیادی کلسیم است ونیز به علت وجود ایزو فلاون برای جلوگیری ازپوکی استخوان مفید است . هضم پنیر سویا (توفو ) خیلی آسان است . توفو همانند سایر فرآورده های سویا، چربی های مضر را کاهش و مفید را در حد طبیعی حفظ می کند، در نتیجه احتمال بیمارهای قلبی را کاهش می دهد . توفو منبع غنی ایزوفلاوون هاست, بنابراین احتمال سرطان سینه، سرطان پروستات و عوارض یائسگی مثل گرُ گرفتگی و اختلالات روحی را کم می کنند.

نکته مهم این است که سویا بخاطر هورمون های زنانه گیاهی که دارد بیشتر از یک تا دو بار در هفته نباید استفاده شود .میزان کالری در 100 گرم این نوع پنیرها به طور متوسط 76 ، چربی 4/78 و پروتئین 8/08 و کربو هیدرات 1/87 گرم می باشد .

پنیر چدار
: Cheddar
م
عروف ترین پنیر انگلیسی که تولید آن به قرن 12 و روستایی به همین نام بازمی گردد. چدار، پنیري سفت با رنگ زرد مایل به سفید است، اما انواع آن که نرم تر است و رنگ زردتر یا سفیدتري دارند هم تولید می شود. این پنیر مزه تندی دارد و از شیر خام گاو تهیه می شود و پس از تولید 9 تا 24 ماه به آن استراحت می دهند. زادگاه این پنیر روستای چدار در سامرست, جنوب غربی انگلستان است؛ در این منطقه غارهایی وجود دارد که رطوبت و شرایط نگهداری طبیعی برای کهنه شدن پنیر چدار را فراهم می آورد. چدار در انگلستان اولین پنیر پرمصرف و در آمریکا بعد از موتزارلا دومین پنیر پرمصرف است. کاربرد این پنیر معمولا در تهیه انواع ساندویچ مانند همبرگر است. این پنیر سفت است و طعمی قوي دارد که در غذا کاملا مشخص است.

نکته مهم : میزان کالری در 100 گرم این پنیر 404 ، چربی 33/31 و پروتئین 22/87 گرم می باشد .

ادامه دارد...
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از #بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
مشاوره پوست و مورژیم آنلاینکاهش وزن شصتکاهش وزن هفتاد
7 مراقبت از پوست و مو هنگام کاهش وزن (قسمت اول)
انواع کربوهیدرات‌ها کدامند؛ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟ (قسمت چهارم)
انواع کربوهیدرات‌ها کدامند؛ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟ (قسمت اول)
دلایل استپ وزن و راه رهایی از آن چیست؟ (قسمت اول)