فواید ، معایب و کالری انواع پنیر ( قسمت چهارم )


بلوچیز: Blue Cheese
نامی کلی، به هر نوع پنیرآبی بلو چیز گفته می شود. این پنیر در بسیاري از کشورها تولید می شود، اما در هر کشور نام مخصوص به خود را دارد و از نظر طعم و بافت کمی متفاوت است. یکی از بهترین پنیرها براي تهیه سس سالاد است. بلوچیز با انواع شیر و به کمک نوعی کپک آبی رنگ که از خانواده پنی سیلین هاست به دست می آید. اگرچه بیشتر کپکها بیماریزا هستند و مصرف آنها میتواند سلامت را به خطر بیندازد اما گونهای از کپکها وجود دارند که خوردن آنها کوچکترین آسیبی به بدن نمیرساند. پنیسلیومها در این گروه از کپکها جای میگیرند. دلیل استفاده از این نوع کپک خاص در محصولاتی مانند پنیر، این است که دارای آنزیمهایی است که میتوانند طعم و رنگ خاصی به محصول نهایی بدهند.معمولا افزودن این کپک خاص به مواد غذایی، باعث ایجاد طعم تندی در محصول میشود که مورد قبول و پسند ذائقه برخی افراد است اما از آنجا که تندی پنیر رگه آبی میتواند گلو را بزند یا احساس سوزشی در دهان و مری ایجاد کند، توصیه می شود آن را با نان یا نوشیدنیهایی که این طعم تند را تعدیل میکنند، مصرف كنید.نکته مهم : استفاده بلوچیز بیشتر در انواع سالاد، سس سالاد پیش غذا و ساندویچ است. میزان کالری در 100 گرم این نوع پنیرها به طور متوسط 357 ، چربی 28/57 و پروتئین 21/43 و کربو هیدرات 3/57 گرم می باشد .


پنیر بوترکیزه یا بوتوکیزه
: Butterkase
پنیري نیمه سفت که اصالت آلمانی دارد. پوششی قرمز رنگ دارد و رنگ خود پنیر زرد کمرنگ است. بوترکیزه به معنی پنیر کره اي است و از شیر گاو به دست می آید . بافت نرم و رنگ ملایمش بوترکیزه را به یکی از بهترین انتخاب ها براي تهیه سوفله تبدیل کرده است. علاوه بر این بوترکیزه براي مصرف در تهیه انواع غذاهاي گرم و سرد، سالاد و غذاهاي گوشتی مصرف می شود.

نکته مهم : انواع 40 ، 50 و 60 % چرب ان تولید می شود ,ولی به طور متوسط میزان کالری در 100 گرم این پنیر 357 ، چربی 28/57 و پروتئین 28/57 گرم می باشد .

پنیرلاکتیکی :
از آن دسته پنیر های تازه می باشد که دارای بافتی نیمه سخت بوده و از انعقاد شیر بدست می اید. پنیر لاکتیکی دارای بافتی اسفنجی مانند بوده که در نتیجه فرایند تهیه و فعالیت باکتری ها لاکتوز به اسید لاکتیک تبدیل می شود. پس از دلمه شدن پنیر در اثر مکانیسم فشار، آب آن خارج و سپس برش خورده و بسته بندی می شود. این پنیر در آب و نمک غوطه ور است لذا بایستی چند ساعت قبل از مصرف آن را در آب معمولی شستشو و قرار داد. این پنیر حدود 15 گرم چربی در هر صد گرم دارد که جزو پنیرهای نسبتا کم چرب طبقه بندی می شود .

ادامه دارد...
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از #بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
رژیم آنلاینکاهش وزن هفتادکاهش وزن شصتمشاوره پوست و مو
دلایل استپ وزن و راه رهایی از آن چیست؟ (قسمت اول)
انواع کربوهیدرات‌ها کدامند؛ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟ (قسمت اول)
7 مراقبت از پوست و مو هنگام کاهش وزن (قسمت اول)
انواع کربوهیدرات‌ها کدامند؛ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟ (قسمت چهارم)