فواید ، معایب و کالری انواع پنیر ( قسمت پنجم )


پنیر کاتیج (Cottage cheese)
که به عنوان پنیر کلبه نیز شناخته میشود؛ از شیر پاستوریزه کم چرب تهیه میشود. این پنیر نیمه تازه، به دلیل چربی پایین و دارا بودن پروتئین بالا، نزد افراد رژیمی بسیار محبوب است. نرم است و رایحه ملایمی دارد و به دلیل نمک و چربی پایین برای افراد با فشار خون بالا و اضافه وزن مناسب است . این پنیر تشکیل شده از دانه های کوچک معلق در یک مایع خمیری، به رنگ کرم روشن و طعم آن نسبتا شیرین و مطلوب است. در بازار ترکیب شده با افزودنیهایی که کمی طعم اسیدی به آن میدهد به فروش میرسد، افزودنی های طعم دهندهای که برای این پنیر متداول هستند عبارتند از: پیازچه، ژامبون و آناناس.

موارد استفاده :
پنیر کاتیج اغلب در سالاد و بهعنوان تزیین روی نان ترد استفاده میشود. آن را بهآسانی میتوان در خانه تهیه کرد و یک راه خوب استفاده از شیر مازاد است. میزان کالری در 100 گرم این پنیر 77 ، چربی 2/14 و پروتئین 8/55 گرم می باشد.

پنیر کممبر
: camembert
نوعی پنیر نیمه نرم فرانسوي که در منطقه اي به همین نام تولید می شود و به پنیر عشق نیز معروف است. کممبر بویی قوي و طعمی تیز دارد و براي خوردن آن باید پنیرخور حرفه اي باشید. یک کیلوگرم از این پنیر ارزش غذایی معادل12 14کیلوگرم شیر تازه گاو را دارا می باشد. این پنیر پس از تهیه از تخمیر شیر، به منظور رسیدن مدت زمان مشخصی در دمای معینی نگهداری می شود. کممبر براي صبحانه و استفاده در انواع اردور و ساندویچ کاربرد دارد و کنار انگور ترکیبی بی نظیر می شود. گفته می شود ایده نقاشی معروف "تداوم حافظه" سالوادور دالی که ساعت هایی در حال ذوب شدن را به تصویر کشیده، با دیدن پنیر کممبر در حال ذوب شدن به ذهن دالی خطور کرده است .

نکته مهم : میزان کالری در 100 گرم این پنیر 300 ، چربی 24/2 و پروتئین 19/8 گرم می باشد .

پنیر اسرم : esrom
نام این پنیر که بافتی نیمه نرم، کره اي و رنگ زرد کمرنگ دارد، از صومعه اي در دانمارك گرفته شده است. اسرم شباهت زیادي به بوترکیزه دارد ، سوراخ هاي ریزي دارد وهر چه از زمان تولیدش بگذرد، طعمش بهتر می شودهر کیلو گرم این پنیر پر انرژی و با ارزش از 15 کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه می گردد. در تهیه انواع خوراك کاربرد دارد. تولید این پنیر به اواسط قرن 16 میلادي برمی گردد و همراه بلوچیز دانمارکی، معروف ترین پنیرهاي این کشور هستند .

موارد استفاده : ساندویچ ، همراه با سبزیجات و انواع نان.
نکته : می توانید تا سه ماه در یخچال نگه دارید.

پنیر فیلافیلا : FilaFila
نوعی پنیر پیتزاي انگلیسی که به نام پنیر پروسس روده اي هم شناخته می شود. فیلافیلا از موتزارلا طعم دارتر و خوشرنگ تر است و مورد مصرف آن مشابه موتزارلاست.

پنیر هالومی : hallumi
نوعی پنیر که در بازار ایران هم در دسترس است. این پنیر نیمه سفت تحمل بالایی در برابر حرارت دارد و می توان آن را کباب یا سرخ کرد. به همین دلیل به پنیر کبابی هم معروف است.

پنیر ریو : Rio
نوعی پنیر کم نمک که به تازگی وارد بازار شده است. ریو مانند پنیر خانگی است و در تهیه غذا هم کاربرد دارد.از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از #بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
رژیم آنلاینکاهش وزن شصتکاهش وزن هفتادمشاوره پوست و مو
دلایل استپ وزن و راه رهایی از آن چیست؟ (قسمت اول)
انواع کربوهیدرات‌ها کدامند؛ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟ (قسمت چهارم)
انواع کربوهیدرات‌ها کدامند؛ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟ (قسمت اول)
7 مراقبت از پوست و مو هنگام کاهش وزن (قسمت اول)