لزوم تغییر رژیم غذایی زنان ، پس از ۴۰ سالگی


اگر خانمی هستید که کم کم به سن ۴۰ سالگی نزدیک می شوید ، باید کمی رژیم غذایی تان را تغییر بدهید چرا که دیگر نمی توانید همان رژیم غذایی گذشته را داشته باشید.
علاوه براین که وزنتان بالا میرود نیازهای غذایی تان هم کمی تغییر میکند یعنی باید برخی از مواد را نظیر لبنیات کم چرب بیشتر مصرف کنید و برخی دیگر مثل چربی ها و سرخ کردنی ها را کنار بگذارید. به جواب این سوالات دقت کنید. شاید پرسش شما هم باشد:

مهمترین تغییر رژیم غذایی چیست ؟
آیا لازم است میزان دریافت کالری کم شود ؟

بله کم کردن کالری. با افزایش سن متابولیسم هم کاهش مییابد. برای ا ینکه وزنتان را حفظ کنید لازم است روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ کالری کمتر دریافت کنید یعنی اگر ۱۷۰۰ کالری روزانه در سن ۳۰ سالگی مصرف میکردید لازم است در سن ۴۰ سالگی ۱۶۰۰ کالری مصرف کنید البته این با فرض همان میزان فعالیت فیزیکی است.
نگهداری وزن ایده آل یکی از مهمترین چیزهایی است که افراد برای سلامت ماندن باید انجام دهند.

از شیرینی ها لذت ببرید :
تنها کافی است غذاهای حاوی قند که شیرین هم نیستند از رژیم غذایی خود حذف کنید. بسیاری از محصولات فرآیند شده غذایی که فکر میکنید شیرین نیستند مثل ماکارونی، سس، دسرها، نان و شیرینیها حاوی قند هستند. بنابراین قبل از خرید موادغذایی برچسب آنها را بخوانید تا حاوی قند نباشند این مواد نه تنها کالری کمتری به بدن شما میرسانند بلکه جوانه های چشایی را حساستر کرده در مقادیر کم شیرینی را احساس کرده در نتیجه برای احساس رضایت با مقادیر کمتر احساس رضایت بیشتری دارید.

توصیه های تغذیه
جایگزینی برای ماهی نیست :
متاسفانه هیچ غذایی نمیتواند جایگزین ماهی شود و مزیتهای ماهی را داشته باشد. ماهی سرشار از مواد مغذی مثل امگا۳، ویتامین D، سلینیوم و پروتئین است و محققان معتقدند که هر کدام این مواد برای جذب با ماده دیگر اهمیت دارد مثلا اسید چرب امگا۳ که در ماهی یافت میشود برای جذب ویتامین D لازم است که مادهای محلول در چربی است.در حالی که روغن ماهی یا مکملهای سلینیوم به تنها آنقدر مزیت ندارد که اما وقتی همراه با پروتئین های با کیفیت بالا و ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن که در ماهی وجود دارد باشد برای بدن مفیدتر خواهد بود. برای اینکه از طعم ماهی خوشتان بیاید سعی کنید شیوههای تازه پخت ماهی را یاد بگیرید.

قهوه در صورتی که بدون خامه و شکر باشد نوشیدنی مفیدی است. قهوه منبع از آنتی اکسیدانها ، ویتامین ها و موادمعدنی است.مدارک نشان میدهد که نوشیدن قهوه خطر بیماری های قلبی و یا سرطانها را افزایش نمیدهد و اگر از نظر جسمی سلامت هستید حتی مصرف قهوه می تواند خطر ابتال به دیابت نوع دوم را کاهش داده و بعد را در مقابل بیماری هایی مثل سیروز کبدی محافظت کرده و عملکرد ورزشکاران را تقویت کند. به هر حال ، شما باید میزان دریافت قهوه را مدنظر داشته باشید.
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید


اسلایدر یکاسلایدر چهاراسلایدر دواسلایدر سه
تغذیه و کودکان بیش فعال (قسمت اول)
مصرف شیرینی و افسردگی در مردان
دانستنی های تغذیه ای کنجد (قسمت اول)
غذاهایی که فکر می کنید سالمند (قسمت اول)
با آهسته غذا خوردن، کاهش وزن بیشتر و نفخ کمتر (قسمت اول)
دلایل بی اشتهایی در کودکان (قسمت اول)