سرکه سیب و تاثیرآن بر کاهش اشتها وکنترل دیابت

سرکه سیب در صورتی که همراه با یک برنامه غذایی که از لحاظ کالری بالانس شده باشد و فعالیت بدنی هم در کنار آن وجود داشته باشد در کاهش اشتها و کنترل دیابت موثر است . سرکه سیب به هیچ عنوان بصورت غلیظ نباید استفاده شود و بصورت یک قاشق چایخوری در یک لیوان آب رقیق می شود و نیم ساعت قبل غذا جهت کاهش اشتها مصرف می شود . در صورتی که اسید معده زیاد نشود و شخص علایم گوارشی نداشته باشد با احتیاط و در عرض چند هفته به یک قاشق غذا خوری در یک لیوان آب هم قابل افزایش است . در تحققات ثابت شده که همین روش دربیماران دیابتی باعث کاهش قند خون پس از غذا و مصرف آن همراه با اسنک(وعده کوچک و سبک) قبل از خواب دیابتی ها منجر به کاهش قند خون ناشتا می شود .نکته مهم این است که در بعضی افراد با کاهش قند خون میل به شیرینی جات زیادتر ویا با افزایش اسید معده اشتها زیادتر شود و به این ترتیب تاثیر سرکه سیب در کنترل اشتها و دیابت معکوس شود ، که در این حالت به سرعت باید مصرف آن قطع شود .

از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید


اسلایدر چهاراسلایدر سهاسلایدر یکاسلایدر دو
تغذیه و کودکان بیش فعال (قسمت اول)
مصرف شیرینی و افسردگی در مردان
دانستنی های تغذیه ای کنجد (قسمت اول)
دلایل بی اشتهایی در کودکان (قسمت اول)
غذاهایی که فکر می کنید سالمند (قسمت اول)
با آهسته غذا خوردن، کاهش وزن بیشتر و نفخ کمتر (قسمت اول)