خوراکی های آسیب رسان به کیسه صفرا

1)قند های تصفیه شده مانند نان بدون سبوس ، آرد سفید شیرین کننده ها و نشاسته ها که بیشتر در کیک ، بیسکوییت ، شکلات و نوشابه ها و آب میوه ها دیده می شود .

2)چربی بیش از حد اشباع مانند غذا های سرخ شده ، روغن های هیدروژنه و مصرف بیش از حد چربی اشباع حیوانی مانند گوشت چرب تاثیر مخرب بر روی عملکرد کیسه صفرا دارند .
در تحقیقات ثابت شده که چربی اشباع گوشت ( حیوانی ) بیشتر از آن چه در روغن نارگیل ( روغن اشباع گیاهی ) دیده می شود منجر به آسیب کیسه صفرا می شود .

از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
اسلایدر سهکویتیشنآر افلیزر موهای زائد
تغذیه و کودکان بیش فعال (قسمت اول)
غذاهایی که فکر می کنید سالمند (قسمت اول)
دلایل بی اشتهایی در کودکان (قسمت اول)
با آهسته غذا خوردن، کاهش وزن بیشتر و نفخ کمتر (قسمت اول)
مصرف شیرینی و افسردگی در مردان
دانستنی های تغذیه ای کنجد (قسمت اول)