تاثیر آجيل ها بر وزن و چربی خون ( قسمـت سوم )
چرا مغزها اینقدر مفید هستند
روغن مغزها حاوی چربی های اشباع نشده است که آنها را نسبت به چربی اشباع شده به انتخابهای سالم تری بدل میکند. علاوه بر این چربی های سالم، گردو و بادام زمینی حاوی مقادیر فراوانی پروتئین، فیبر و مواد مغذیست. مغزها سرشار از ویتامینها و مواد معدنی هستند.
Arginine اسید آمینهایست که به کاهش فشار خون کمک کند.
Resveratrol میتواند موجب کاهش التهاب گردد.
Phytosterol میتواند به کاهش کلسترول کمک کند.
Flavonoids التهاب را کاهش میدهد و میتواند مانع از چسبیدن پلاکتها به عروق خونی شود.
مغزها و بادام زمینی همچنین مملو از کلسیم، منیزیم و پتاسیم هستند. مغزها همچنین دو مزیت مهم دیگر شامل حس اشباع و سیری نیز دارند.
بهترین راهها برای گنجاندن مغزها در رژیم غذایی
وقتی مغزها یا بادام زمینی را به رژیمتان اضافه میکنید، به یاد داشته باشید کالری زیادی دارند. شما باید از بادام زمینی یا سایر مغزها به عنوان جانشینی برای چربیها در رژیمتان استفاده کنید. اگر مردم خوردن چربیهایی مانند مایونز و کره را دوست دارند، باید مغزها را جایگزین کره نمایند. برای مثال میتوانید یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را به جای یک قاشق کره استفاده کنید.
۳۲ گرم مغز(حدود یک چهارم فنجان) اندازه یک وعده معمولی از مغزها و بادام زمینی است. علاوه بر چربیها، با خوردن مغزها پروتئین و فیبر به رژیم غذایی اضافه میشود. فیبری که از مغزها دریافت میکنید در ۳۲ گرم گوشت یا مرغ یافت نمیشود. ممکن است اولویت شما مغزهای ارگانیک نسبت به مغزهای معمولی باشد، این موضوع یک ترجیح شخصی است و تغییری در مشخصات تغذیهای آن پدید نمی آورد.از مغزهایی که به آنها شکر اضافه شده مانند مغزهای بو داده شده با عسل صرف نظر کنید، و به جای آن انواع خام و بوداده شده یا خشک را انتخاب نمائید.
مادامی که مطمئن شوید چه چیزی وعده غذایی شما را تشکیل میدهد، از اندازه گیری غافل نشوید. در نهایت قادر خواهید بود به طور چشمی و بدون اندازه گیری، محاسبه کنید، یا دستتان تمام چیزی که نیاز دارید را برایتان محاسبه میکند، از این رو یک مشت کوچک یه وعده معمول برای خیلی از افراد است.
حقایق تغذیهای برای مغزها و مواد مغذی
آنچه باید درباره ی میزان چربی، پروتئین و فیبری که با خوردن ۳۲ گرم مغز به رژیمتان اضافه میشود بدانید در ادامه آورده شده است. این اطلاعات تغذیه های مربوط به مغزهای بوداده شده ی خشک میباشند، از بالاترین مقدار تا کمترین مقدار پروتئین لیست شدند، این اطلاعات طبق اعلان USDA Nutrient Database Standard Reference میباشد:
1. بادام زمینی :
۱۴ گرم چربی؛ ۷ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر
2. بادام درختی :
۱۵ گرم چربی؛ ۶ گرم پروتئن؛ ۳ گرم فیبر
3. پسته :
۱۳ گرم چربی؛ ۶ گرم پروتئن؛ ۳گرم فیبر
4. مخلوط مغزها :
۱۵ گرم چربی؛ ۵ گرم پروتئن؛ ۳ گرم فیبر
5. مغزهای برزیلی (خشک شده) :
۱۹ گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر
6. گردو (خشک شده) :
۱۸گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر
7. بادام هندی :
۱۳گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۱گرم فیبر
8. دانه های کاج :
۱۹گرم چربی؛ ۴ گرم پروتئن؛ ۱ گرم فیبر
9. گردوی پیکان :
۲۱ گرم چربی؛ ۳ گرم پروتئن؛ ۳ گرم فیبر
10. فندق :
۲۲گرم چربی؛ ۲ گرم پروتئن؛ ۲ گرم فیبر
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه،پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
7 مراقبت از پوست و مو هنگام کاهش وزن (قسمت اول)
تاریخ انتشار : 1400-03-19 -
70 نکته در مورد کاهش وزن ، تحرک و رژیم غذایی که همیشه باید به خاطر داشته باشیم
تاریخ انتشار : 1388-09-12 -
سرعت كاهش وزن
تاریخ انتشار : 1388-09-19 -
موردی با کاهش وزن 20 کیلوگرم
تاریخ انتشار : 1393-01-27 -
بهترین روش ها برای افزایش وزن سالم (قسمت سوم)
تاریخ انتشار : 1399-04-21 -
در منزل بمانید و برنامه غذایی برای کاهش یا افزایش وزن دریافت کنید
تاریخ انتشار : 1392-10-23تاریخ بروز رسانی : 1400-02-04 -
کاهش وزن 19 کیلوگرمی
تاریخ انتشار : 1393-04-24تاریخ بروز رسانی : 1398-02-07 -
اگر می خواهید در ايام نوروز وزن اضافه نکنید
تاریخ انتشار : 1400-01-07 -
دلایل اضافه وزن بعد از یائسگی و روش های جلوگیری از آن (قسمت اول)
تاریخ انتشار : 1399-11-29 -
کاهش وزن با دستگاه کویتیشن
تاریخ انتشار : 1396-02-25تاریخ بروز رسانی : 1396-02-27 -
محاسبه وزن ایده آل
تاریخ انتشار : 0000-00-00 -
عوامل مؤثر بر تنظیم دریافت انرژی و وزن بدن
تاریخ انتشار : 1389-03-03 -
عوامل مؤثر بر تنظیم دریافت انرژی و وزن بدن
تاریخ انتشار : 1389-03-18 -
اشتباهات شایع در كاهش وزن ـ قسمت اول
تاریخ انتشار : 1389-04-10 -
اشتباهات شایع در كاهش وزن ـ قسمت دوم
تاریخ انتشار : 1389-04-13 -
افزایش سرعت كاهش وزن
تاریخ انتشار : 1389-04-16 -
دلایل اضافه وزن بعد از یائسگی و روش های جلوگیری از آن (قسمت چهارم)
تاریخ انتشار : 1399-12-09تاریخ بروز رسانی : 1399-12-09 -
موردی با کاهش وزن 12 کیلوگرم
تاریخ انتشار : 1393-01-20 -
عوامل كاهش وزن طبیعی ـ قسمت اول
تاریخ انتشار : 1389-06-03 -
دلایل اضافه وزن بعد از یائسگی و روش های جلوگیری از آن (قسمت دوم)
تاریخ انتشار : 1399-12-03تاریخ بروز رسانی : 1399-12-03
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .