خواص انواع شیر ( قسمت پنجم )


شیر نارگیل ، منحصر به فرد
شیر نارگیل از گوشت نارگیل تهیه می شود و به طور کلی در دسته جایگزین های منحصر به فرد شیر قرار می گیرد. یک لیوان (250 گرمی) شیرنارگیل حاوی 45 کالری است و از آن می توان به عنوان یک شیرین کننده طبیعی برای شیرین کردن قهوه، بلغور جو دو سر و غلات صبحانه استفاده کرد. اگرچه یک کاسه شیرنارگیل شیرین نشده حاوی 4 گرم چربی اشباع شده است، اما این شیر بیشتر از اسیدهای چربی تشکیل شده که برای سلامت قلب مفید هستند.

اگرچه بعضی مردم نارگیل زیادی می خورند و هرگز دچار مشکلات قلبی نمی شوند، اما در مورد تاثیر مثبت و چشمگیر نارگیل و شیرنارگیل روی سلامت قلب به تحقیقات بیشتری نیاز است. اگر دوست ندارید پوره یا آب نارگیل را به همراه غذای تان مصرف کنید، می توانید از نارگیل در تهیه سس و ادویه جات مورد علاقه خود استفاده کنید. شیر نارگیل پروتئین کمی دارد، اما سرشار از فیبر و مواد آلی مانند آهن است. شیر نارگیل محبوب ترین شیرغیر لبنی.

شیر بدون شکر مصرف کنید
نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که بسیاری از جایگزین های شیر که در بازار به فروش می رسند، با استفاده از مواد افزودنی ناسالم یا مضر مانند شکر خوش طعم می شوند، بنابراین حتما به برچسب این محصولات توجه کنید و حتی الامکان محصولاتی بخرید که فاقد مواد شیرین کننده هستند.

از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید


اسلایدر چهاراسلایدر یکاسلایدر سهاسلایدر دو
مصرف شیرینی و افسردگی در مردان
غذاهایی که فکر می کنید سالمند (قسمت اول)
با آهسته غذا خوردن، کاهش وزن بیشتر و نفخ کمتر (قسمت اول)
دلایل بی اشتهایی در کودکان (قسمت اول)
دانستنی های تغذیه ای کنجد (قسمت اول)
تغذیه و کودکان بیش فعال (قسمت اول)