قهوه و سرطان ( قسمت اول )
شواهد علمی موجود نشان می دهند که نوشیدن متعادل قهوه با افزایش خطر سرطان در بیشتر قسمت های بدن ارتباط ندارد . بین مصرف قهوه و افزایش خطر بروز سرطان مری، معده، لوزالمعده، کلیه، پروستات، سینه، تخمدان یا پوست ارتباطی وجود ندارد . نتایج تحقیقات نشان می دهند که مصرف قهوه ممکن است با کاهش خطر بروز سرطان در قسمت هایی از بدن، شامل دهان/ حلق، کبد، آندومتر، مغز، روده بزرگ و راست روده ارتباط داشته باشد.
قهوه و خطر بروز سرطان
فراتحلیلی که اخیرا در مورد 40 تحقیق گروهی آینده نگرانه، شامل 2 میلیون شرکت کننده در سراسر اروپا، آمریکای شمالی و آسیا انجام شد و به ارزیابی کمّی ارتباط بین مصرف قهوه و احتمال بروز سرطان در انسان پرداخت، نشان داد که مصرف قهوه ارتباطی با افزایش خطر بروز سرطان ندارد. در مورد برخی از انواع سرطان، مصرف قهوه ارتباطی معکوس با خطر بروز بیماری داشت. علاوه بر این، مطالعه گروهی گسترده ای که در ژاپن انجام شد، نشان داد که ارتباطی میان مصرف قهوه و افزایش خطر مرگ ناشی از سرطان وجود ندارد . تحقیقات اخیر نشان می دهد که بین مصرف قهوه و خطر بروز سرطان حلق/ دهان ارتباطی معکوس وجود دارد.
قهوه و سرطان کبد
سرطان کبد پنجمین نوع شایع سرطان در سرتاسر جهان و چهاردهمین نوع شایع در اروپا است. مطالعات انجام شده در مورد ارتباط بین مصرف قهوه و خطر بروز سرطان کبد حاکی از وجود ارتباطی معکوس است و به نظر می رسد که مصرف قهوه با کاهش پیشرفت بیماری های کبد مرتبط باشد.پنج فراتحلیل انجام شده حاکی از کاهشی چشمگیر در احتمال بروز سرطان کبد هستند. به طور میانگین، این کاهش خطر در میان کسانی که قهوه مصرف می کنند، 30% بیش از سایر افراد است و در میان کسانی که به میزان زیادی قهوه مصرف می کنند، کاهش خطر تا 55% ه هم می رسد.
ادامه دارد ...
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
نکات کاربردی در تغذیه سرطان
تاریخ انتشار : 1398-05-02تاریخ بروز رسانی : 1398-05-02 -
آناناس و سرطان
تاریخ انتشار : 1396-01-31تاریخ بروز رسانی : 1396-01-31 -
جو دوسر و پیشگیری از بیماری قلبی و سرطان
تاریخ انتشار : 1391-10-27 -
کلم بروکلی و تاثیر آن در پیشگیری از سرطان و پوکی استخوان
تاریخ انتشار : 1392-02-02 -
پرسش و پاسخ در مورد سرطان زایی گوشت قرمز و سوسیس و کالباس
تاریخ انتشار : 1394-12-08 -
ارتباط چاقی و سرطان
تاریخ انتشار : 1395-06-16تاریخ بروز رسانی : 1395-06-18 -
آیا واقعا ویتامین بی 17 ضد سرطان است ؟
تاریخ انتشار : 1395-04-27 -
چاقی دوران نوجوانی زمینه ساز سرطان دستگاه گوارش است
تاریخ انتشار : 1396-05-15 -
کلم بروکلی دشمن سرطان
تاریخ انتشار : 1395-09-13تاریخ بروز رسانی : 1395-09-13 -
پنیر یک عامل طبیعی مقابله کننده با سرطان ( قسمت اول )
تاریخ انتشار : 1396-01-08تاریخ بروز رسانی : 1396-01-14 -
پنیر یک عامل طبیعی مقابله کننده با سرطان ( قسمت دوم )
تاریخ انتشار : 1396-01-09 -
مصرف آسپرین و کاهش خطر سرطان سینه
تاریخ انتشار : 1396-02-24تاریخ بروز رسانی : 1396-02-24 -
قهوه و سرطان ( قسمت دوم )
تاریخ انتشار : 1396-11-28 -
قهوه و سرطان ( قسمت سوم )
تاریخ انتشار : 1396-11-29 -
قهوه و سرطان ( قسمت چهارم )
تاریخ انتشار : 1396-11-30 -
تاثیرات سویا بر سرطان پستان (قسمت اول)
تاریخ انتشار : 1400-10-17تاریخ بروز رسانی : 1400-10-17 -
تاثیرات سویا بر سرطان پستان (قسمت دوم)
تاریخ انتشار : 1400-10-17
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .