قهوه و سرطان ( قسمت دوم )
قهوه و سرطان کبد
علاوه بر این، در مطالعه گواه- موردی که بر روی ناقلان ویروس هپاتیت B مزمن ( گروهی که احتمال بروز سرطان کبد در آنها بیشتر است) در هنگ کنگ انجام شد، مشخص شد که کسانی که به میزان متعادلی، یعنی حدود چهار بار در هفته، به مصرف قهوه می پردازند، 59% کمتر از کسانی که قهوه مصرف نمی کنند، احتمال دارد که به سرطان کبد مبتلا شوند. میزان دوز نیز تاثیر قابل توجهی بر این قابلیت قهوه دارد.
افزون بر این، مشخص شد که با مصرف روزانه یک فنجان قهوه، احتمال گسترش هپاتیت C به سرطان تا 22% کاهش می یابد و با مصرف حداقل 3 فنجان در روز، خطر پیشرفت بیماری تا 62% نیز کاهش می یابد. در حال حاضر، دو مکانیسم در مورد ارتباط قهوه با کاهش خطر پیشرفت سرطان کبد و بیماری های مربوط به کبد مطرح شده است.
سیروز کبدی یکی از مهم ترین عوامل خطرزای توسعه سرطان کبد است و مشخص شده است که قهوه مانع افزایش هورمون های ترانزآمیناز کبدی، که نشان دهنده بیماری هپاتیت هستند، می شود.قهوه می تواند سطح آهن درجریان خون و به دنبال آن احتمال بروز سرطان کبد را کاهش دهد.در تحقیقات آتی، نقش آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات قهوه مشخص می شود.
قهوه و سرطان لوزالمعده
تحقیقات اخیر وجود ارتباط بین مصرف قهوه و افزایش احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده را تایید نمی کند. حتی برخی از تحقیقات وجود ارتباطی معکوس را نشان می دهند.
قهوه و سرطان روده
اخیرا، فراتحلیلی که در مورد 15 تحقیق گروهی در ارتباط با مصرف قهوه و سرطان روده صورت گرفت، نشان داد که بین مصرف قهوه و احتمال بروز سرطان قهوه ارتباطی معکوس وجود دارد.
وجود ارتباط معکوس بین مصرف قهوه و و احتمال بروز سرطان روده به عوامل مختلفی شامل موارد زیر نسبت داده شده است :
خصوصیات ضد سرطان زایی دی ترپن ها و آنتی اکسیدان های قهوه
توانایی قهوه برای تحریک ترشح اسیدهای صفرایی و استرول های خنثی در روده
تحریک جنبندگی و حرکات روده و کاهش مدت زمان تماس عوامل موتاژن با مخاط جدار روده .
ممانعت کافئین از رشد سلول های سرطانی روده.
ادامه دارد ...
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
نکات کاربردی در تغذیه سرطان
تاریخ انتشار : 1398-05-02تاریخ بروز رسانی : 1398-05-02 -
آناناس و سرطان
تاریخ انتشار : 1396-01-31تاریخ بروز رسانی : 1396-01-31 -
جو دوسر و پیشگیری از بیماری قلبی و سرطان
تاریخ انتشار : 1391-10-27 -
کلم بروکلی و تاثیر آن در پیشگیری از سرطان و پوکی استخوان
تاریخ انتشار : 1392-02-02 -
پرسش و پاسخ در مورد سرطان زایی گوشت قرمز و سوسیس و کالباس
تاریخ انتشار : 1394-12-08 -
ارتباط چاقی و سرطان
تاریخ انتشار : 1395-06-16تاریخ بروز رسانی : 1395-06-18 -
آیا واقعا ویتامین بی 17 ضد سرطان است ؟
تاریخ انتشار : 1395-04-27 -
چاقی دوران نوجوانی زمینه ساز سرطان دستگاه گوارش است
تاریخ انتشار : 1396-05-15 -
کلم بروکلی دشمن سرطان
تاریخ انتشار : 1395-09-13تاریخ بروز رسانی : 1395-09-13 -
پنیر یک عامل طبیعی مقابله کننده با سرطان ( قسمت اول )
تاریخ انتشار : 1396-01-08تاریخ بروز رسانی : 1396-01-14 -
پنیر یک عامل طبیعی مقابله کننده با سرطان ( قسمت دوم )
تاریخ انتشار : 1396-01-09 -
مصرف آسپرین و کاهش خطر سرطان سینه
تاریخ انتشار : 1396-02-24تاریخ بروز رسانی : 1396-02-24 -
قهوه و سرطان ( قسمت اول )
تاریخ انتشار : 1396-11-25 -
قهوه و سرطان ( قسمت سوم )
تاریخ انتشار : 1396-11-29 -
قهوه و سرطان ( قسمت چهارم )
تاریخ انتشار : 1396-11-30 -
تاثیرات سویا بر سرطان پستان (قسمت اول)
تاریخ انتشار : 1400-10-17تاریخ بروز رسانی : 1400-10-17 -
تاثیرات سویا بر سرطان پستان (قسمت دوم)
تاریخ انتشار : 1400-10-17
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .