تغذیه و کودکان بیش فعال (قسمت دوم)
روی
مطالعات یافته های مختلف ارتباط بین کمبود روی و بیش فعالی را نشان داده است ، به طوری که سطح سرمی روی در کودکان مبتلا به بیش فعالی به طور قابل توجهی پایین تر از کودکان طبیعی بوده است . کمبود روی در کودکان مشکلاتی از قبیل خشونت ، کج خلقی ، گریه های زیاد ، بیزاری و نفرت و ناتوانی در تمرکز را ایجاد می کند.گوشت، ماکیان ، شیر و محصولات لبنی 80 درصد کل میزان روی غذایی را تشکیل می دهند. سایر گوشتها جگر ، پنیر ، غلات سبوس دار ، لوبیای خشک ، مغز ها ، و محصولات سویا نیز منابع نسبتا خوب روی هستند .
کلسیم
کمبود کلسیم ممکن است بیش فعالی را به وجود آورد. بنابراین میتوان با تنظیم یک برنامه غذایی مناسب حاوی کلسیم نظیر پنیر ، شیر ، بستنی ، ماست ، سبزیجات برگ سبز مانند کلم ، برگ های سبز شلغم ،یا مکمل های کلسیم این کمبود را بر طرف کرد.
شکر
یافته های برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف شکر ممکن است سطح آدرنالین را در کودکان به میان 10 برابر افزایش دهد . بنابراین این نتایج بیانگر ارتباط مستقیم بین رفتارهای خشونت آمیز با دریافت بالای شکر است
ویتامین های گروهB
کمبود این گروه از ویتامین ها در کودکان بیش فعال شایع است . نتایج یک مطالعه روی 27 کودک مبتلا به بیش فعالی نشان داد که مصرف روزانه 200 تا 300 گرم فسفاتیدیل سرین به مدت 2 ماه منجر به بهبودی قابل توجهی در ظرفیت یادگیری و رفتاری آنان شده است .
ادامه دارد ...
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی، و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
نکات کاربردی در تغذیه سرطان
تاریخ انتشار : 1398-05-02تاریخ بروز رسانی : 1398-05-02 -
ماه مبارك رمضان و اهميت تغذيه
تاریخ انتشار : 1388-10-29 -
دیابت و تغذیه
تاریخ انتشار : 1388-12-01 -
تغذیه سالم برای قلب ـ قسمت اول
تاریخ انتشار : 1389-02-05 -
تغذیه سالم برای قلب ـ قسمت دوم
تاریخ انتشار : 1389-02-08 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت هشتم)
تاریخ انتشار : 1398-11-16تاریخ بروز رسانی : 1398-11-16 -
ارزش تغذیه ای روغن سبوس برنج
تاریخ انتشار : 1391-08-24 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت دوم)
تاریخ انتشار : 1398-10-28تاریخ بروز رسانی : 1398-10-28 -
کاهش استرس با تغذیه
تاریخ انتشار : 1392-04-17 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت هفتم)
تاریخ انتشار : 1398-11-12تاریخ بروز رسانی : 1398-11-12 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت پنجم)
تاریخ انتشار : 1398-11-05تاریخ بروز رسانی : 1398-11-05 -
ماه مبارک رمضان و اهميت تغذيه
تاریخ انتشار : 1392-04-20تاریخ بروز رسانی : 1396-03-08 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت چهارم)
تاریخ انتشار : 1398-11-02تاریخ بروز رسانی : 1398-11-02 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت سوم)
تاریخ انتشار : 1398-10-30تاریخ بروز رسانی : 1398-10-30 -
پیام های تغذیه ای به مناسبت نوروز
تاریخ انتشار : 1394-12-24 -
تغذیه در ماه رمضان؛ چه خوراکی هایی برای سحر و افطار باید خورد؟(قسمت دوم)
تاریخ انتشار : 1400-01-25 -
هفت نکته خواندنی تغذیه ای
تاریخ انتشار : 1392-09-21 -
تاثیر افزایش وزن در ابتدای کودکی بر خطر بیماری قلبی
تاریخ انتشار : 1392-10-15 -
دانستنی های جالب در مورد تغذیه در دیابت
تاریخ انتشار : 1393-06-17 -
خواص تغذیه ایی تخمه کدو و تاثیر آن در لاغری ( قسمت سوم )
تاریخ انتشار : 1396-07-10
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .