مصرف شیرینی و افسردگی در مردان
مصرف شیرینی مردان را مضطرب و افسرده می کند
قند و شیرینی از همان دوست داشتنی های مضر هستند که به راحتی نمی شود از آنها دل کند. هرچند خوراکی های قندی اغلب محبوب هستند؛ ولی عوارض بسیاری همراه خود دارند که تنها به دیابت و چاقی منحصر نمی شود.
اگر بخواهیم مقایسه داشته باشیم مردان نسبت به زنان علاقه بیشتری به خوراکی های شیرین دارند؛ و به همین خاطر برابر تبعات این ماده آسیب پذیرتر هستند. نکته جالب این است که قند به شدت اعصاب و روحیه مردان را هدف می گیرد.
بر اساس نتایج به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، مردانی که در طول روز بیشتر از 67 گرم قند مصرف می کنند 23 درصد بیش از دیگران در معرض ابتلا به افسردگی هستند. به گفته دانشمندان، استفاده روزانه این مقدار مواد قندی موجب افزایش احتمال بروز نشانه های اختلالات ذهنی در مردان می شود. این در حالی است که چنین اتفاقی در مورد زنان رخ نمی دهد.در واقع، اگر زنی تا به حال دچار افسردگی و اضطراب نشده است مصرف مواد قندی موجب بروز چنین مشکلاتی در او نمی شود.موضوعی که در مورد مردان مصداق عینی دارد. با این وجود، مصرف زیاد از حد شیرینی توسط مردان و زنانی که نوعی از اختلالات ذهنی و روحی را تجربه کرده اند، احتمال بازگشت مشکل را آنها افزایش می دهد.
علیرغم وجود چنین تبعاتی آنچه زنان و مردان را هنگام ناراحتی به سمت خوراکی های شیرین سوق می دهد، شادی آور بودن مواد قندی در کوتاه مدت است. اغلب افراد پس از خوردن یک شیرینی کوچک احساسات منفی خود را فراموش می کند و همین موضوع منجر به زیاده روی آنها می شود. بنابراین، یکی از دلایل شیوع چاقی میان افرادی که از افسردگی و اضطراب رنج می برند، همین نقش تسکینی کاذب شیرینی است.
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی، و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
تغذیه و تاثیر آن بر افسردگی
تاریخ انتشار : 1395-01-15 -
مواد غذایی موثر در بروز یا تسکین افسردگی
تاریخ انتشار : 1395-01-16 -
بهبود افسردگی با گیاهان و مکمل ها
تاریخ انتشار : 1395-09-18تاریخ بروز رسانی : 1395-09-18 -
نکاتی درباره تاثیر تغذیه بر افسردگی ( قسمت اول )
تاریخ انتشار : 1395-12-26تاریخ بروز رسانی : 1395-12-26 -
نکاتی درباره تاثیر تغذیه بر افسردگی ( قسمت دوم )
تاریخ انتشار : 1396-01-05
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .