نکات کاربردی در تغذیه دیابت (قسمت اول)
آیا عسل دیابتی داریم؟ دیابتی ها می توانند عسل مصرف کنند؟ قند خون دیابتی ها با مصرف عسل بالا می رود یا نمی رود؟حقیقت این است که عسل حتی ۱۰۰ درصد طبیعی یا عسل با گلوکز کمتر هم قند بیماران دیابتی را افزایش می دهد.هرچند عسل نسبت به قندهای تصفیه شده مانند شکر بهتر است، اما این موضوع نادرست است که گفته می شود عسل، قند بیماران دیابتی را بالا نمی برد. دیابتی ها عسل را به مقدار اندک و به جای قندهای ساده و با تجویز پزشک یا متخصص تغذیه مصرف کنند.
اینکه بگوئیم عسل قند دیابتی ها را افزایش نمی دهد یا این افراد به هر اندازه می توانند عسل بخورند، نادرست است.
دیابتی ها نان لواش و باگت سبوس دار استفاده کنند .دیابتی ها از غلات تصفیه نشده و از نان های سبوس دار مصرف کنند، و نان های سفید مانند لواش و باگت استفاده نکنند و سعی کنند برنج کمتری مصرف کنند.این افراد در کنار برنج ساده از سبوس برنج و یا از سالاد یا سبزیجات استفاده کنند. برنج های مخلوط با حبوبات مانند عدس پلو یا مخلوط با سبزی هایی مانند لوبیا و سبزی پلو و یا برنج قهوه ایی نسبت به برنج ساده برتری دارد. دیابتی ها سبزیجات را به صورت خام یا آب پز مصرف کنند و از سبزیجات سرخ شده استفاده نکنند.
عمده مصرف گوشت این افراد باید گوشت سفید به خصوص ماهی باشد. افراد دیابتی حداقل هفته ای ۲ بار ماهی ، ۲ تا ۳ بار مرغ مصرف کنند و استفاده از گوشت قرمز را به حداقل برسانند.
روغن های کلزا، زیتون و کنجد را بهترین روغن برای این بیماران است و آنان نباید روغن جامد، سرخ کردنی، کره و خامه استفاده کنند و حتی المقدور از سرخ کردن مواد غذایی اجتناب کنند.
ادامه دارد ...
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی، و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
نکات کاربردی در تغذیه سرطان
تاریخ انتشار : 1398-05-02تاریخ بروز رسانی : 1398-05-02 -
دیابت - قسمت اول
تاریخ انتشار : 1388-10-19 -
دیابت ـ قسمت دوم
تاریخ انتشار : 1388-10-29 -
ماه مبارك رمضان و اهميت تغذيه
تاریخ انتشار : 1388-10-29 -
علائم ديابت چيست ؟
تاریخ انتشار : 1388-11-07 -
دیابت چیست ؟
تاریخ انتشار : 1388-11-07 -
چگونه مي توانيد خطر ابتلا به دیابت را كمتر كنيد ؟
تاریخ انتشار : 1388-11-07 -
مراقبت از چشم ها و پاها در بیماران دیابتی
تاریخ انتشار : 1388-11-11 -
آسيب كليوي در ديابت
تاریخ انتشار : 1388-11-17 -
ديابت و بيمار قلبي
تاریخ انتشار : 1388-11-27 -
دیابت و تغذیه
تاریخ انتشار : 1388-12-01 -
تغذیه سالم برای قلب ـ قسمت اول
تاریخ انتشار : 1389-02-05 -
تغذیه سالم برای قلب ـ قسمت دوم
تاریخ انتشار : 1389-02-08 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت هشتم)
تاریخ انتشار : 1398-11-16تاریخ بروز رسانی : 1398-11-16 -
کم خوابی باعث چاقی و دیابت می شود
تاریخ انتشار : 1391-08-08 -
ارزش تغذیه ای روغن سبوس برنج
تاریخ انتشار : 1391-08-24 -
چاو دار و خواص آن در کنترل چاقی و دیابت
تاریخ انتشار : 1391-10-09 -
مصرف گردو خطر ابتلا به دیابت نوع دو در زنان را کاهش میدهد
تاریخ انتشار : 1392-02-18 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت دوم)
تاریخ انتشار : 1398-10-28تاریخ بروز رسانی : 1398-10-28 -
کاهش استرس با تغذیه
تاریخ انتشار : 1392-04-17
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .