خواص تغذیه ای عناب (قسمت چهارم)
خواص میوه عناب در طب سنتی
ارزش غذایی عناب خشک:
به گفته mdidea.com، وب سایت یک شرکت چینی، که در عصاره های گیاهی ،متخصص است، می گوید:این میوه ها ،غنی از کربوهبدرات ها هستند و همینطور مقادیر زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی را دارا می باشند.در 100 گرم عناب خشک شده، در مجموع 350 کالری وجود دارد( هر واحد میوه 60 کالری می باشد ) عناب خشک شده حاوی 84 گرم کربوهیدرات، 7.3 گرم پروتئین، 4 گرم فیبر رژیمی و 1.2 گرم چربی است ؛ این میوه ،حاوی حدود 300 میلی گرم ویتامین C, و 125 میلی گرم ویتامین A، و 2.8 میلی گرم نیاسین، 0.2 میلی گرم ریبوفلاوین، 0.1 میلی گرم تیامین، 1050 میلی گرم پتاسیم، 168 میلی گرم فسفر، 130 میلی گرم کلسیم، 12 میلی گرم سدیم و 3.5 میلی گرم آهن است. عناب خشک ،همچنین حاوی طیف گسترده ای از مواد شیمیایی غنی از آنتی اکسیدان، از جمله ساپونین ها و فلاونوئیدها است . فراموش نکنید که قبل از استفاده از عناب خشک یا هر گونه داروی گیاهی دیگر، با پزشک خود مشورت کنید چرا که شرایط جسمی برخی افراد به دلیل تفاوت و وضعیت های حساس نمی توانند از هر خوردنی حتی طبیعی استفاده کند.
فواید عناب در بهبود سرطان
خواص ضد سرطان:
یک تیم محققین ایرانی، در موسسه تحقیقیاتی واکسن و سرم سازی مشهد، آزمایشهای آزمایشگاهی را انجام دادند، تا توانایی عصاره عناب خشک را برای مهار رشد و یا ایجاد مرگ سلولی، در انواع سلول های تومور انسانی بررسی شود. دانشمندان، از آزمون رنگ سنجی mtt برای اندازه گیری درجه عصاره عناب خشک استفاده کردند، تا ببینند کدام درجه رنگی از آن می تواند باعث کاهش تکثیر سلول های تومور شود اگر چه عصاره عناب، مانع تکثیر سلول های توموری در تمام سطوح می شود، اما بیشترین اثر را در برابر سلول های لوسمی یورکات نشان می دهد.محققان گفته اند که، یافته های آنها در گزارش فوریه 2008، در مورد «فناوری های سیتوتو» نشان می دهد، که یافته های آنها، خواص سیتوتوکسیس در مقابل انواع مختلف سلول های سرطانی وجود دارد و اثبات شده و مطالعات دیگر نشان داده اند، که مکانیسم مورد استفاده از عناب به خوبی کار می کند.
ادامه دارد ...
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی، و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
نکات کاربردی در تغذیه سرطان
تاریخ انتشار : 1398-05-02تاریخ بروز رسانی : 1398-05-02 -
ماه مبارك رمضان و اهميت تغذيه
تاریخ انتشار : 1388-10-29 -
دیابت و تغذیه
تاریخ انتشار : 1388-12-01 -
تغذیه سالم برای قلب ـ قسمت اول
تاریخ انتشار : 1389-02-05 -
تغذیه سالم برای قلب ـ قسمت دوم
تاریخ انتشار : 1389-02-08 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت هشتم)
تاریخ انتشار : 1398-11-16تاریخ بروز رسانی : 1398-11-16 -
ارزش تغذیه ای روغن سبوس برنج
تاریخ انتشار : 1391-08-24 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت دوم)
تاریخ انتشار : 1398-10-28تاریخ بروز رسانی : 1398-10-28 -
کاهش استرس با تغذیه
تاریخ انتشار : 1392-04-17 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت هفتم)
تاریخ انتشار : 1398-11-12تاریخ بروز رسانی : 1398-11-12 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت پنجم)
تاریخ انتشار : 1398-11-05تاریخ بروز رسانی : 1398-11-05 -
ماه مبارک رمضان و اهميت تغذيه
تاریخ انتشار : 1392-04-20تاریخ بروز رسانی : 1396-03-08 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت چهارم)
تاریخ انتشار : 1398-11-02تاریخ بروز رسانی : 1398-11-02 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت سوم)
تاریخ انتشار : 1398-10-30تاریخ بروز رسانی : 1398-10-30 -
پیام های تغذیه ای به مناسبت نوروز
تاریخ انتشار : 1394-12-24 -
تغذیه در ماه رمضان؛ چه خوراکی هایی برای سحر و افطار باید خورد؟(قسمت دوم)
تاریخ انتشار : 1400-01-25 -
هفت نکته خواندنی تغذیه ای
تاریخ انتشار : 1392-09-21 -
دانستنی های جالب در مورد تغذیه در دیابت
تاریخ انتشار : 1393-06-17 -
خواص تغذیه ایی تخمه کدو و تاثیر آن در لاغری ( قسمت سوم )
تاریخ انتشار : 1396-07-10 -
خواص تغذیه ایی تخمه کدو و تاثیر آن در لاغری ( قسمت دوم )
تاریخ انتشار : 1396-07-06
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .