میان وعده های کم کالری (قسمت دوم)

1. میوه ها و سبزیجات
مواد غذایی که در زیر پیشنهاد میشوند، مواد غذایی کم کالری و در عین حال سرشار از مواد مغذی هستند که میتوان بعنوان میان وعده ها از آنها استفاده کرد.
* یک لیوان تمشک
* یک لیوان انبه خرد شده
* یک لیوان انگور
* 2 قاشق غذا خوری کشمش
* یک عدد سیب کوچک همراه با یک قاشق چایخوری کره بادام زمینی
* یک لیوان کلم بروکلی
* نصف لیوان آوکادو
* یک لیوان سالاد مخلوطی ازبرگهای سبز کاهو و یا اسفناج همراه با یک قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
* یک ساقه کرفس همراه با 2 قاشق کره بادام زمینی
* نصف لیوان ذرت و یا لوبیا

2. لبنیات
مواد لبنی برای سیر نگه داشتن افراد به مدت طولانی بسیارمناسب میباشند. تحقیقات نشان میدهد افرادی که به میزان زیادی از مواد لبنی کلسیم دار استفاده میکنند در مواد دفعی آنها چربی بیشتری دیده میشود نسبت به افرادی که رژیم غذایی آنها از کلسیم کمتری برخوردار میباشد.
بنابراین مصرف مواد لبنی در حد متعادل میتواند برای کاهش وزن مفید باشد.
* نصف فنجان پنیر کم چرب همراه یک سوم فنجان آناناس خرد شده
*یک لیوان ماست و یا دوغ کم چرب و کم نمک
*نصف فنجان اسفناج و ماست و یا دوغ کم چرب
*30 گرم پنیر کم چرب چدار

ادامه دارد ...

از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی، و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
کاهش وزن هفتادمشاوره پوست و مورژیم آنلاینکاهش وزن شصت
انواع کربوهیدرات‌ها کدامند؛ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟ (قسمت چهارم)
انواع کربوهیدرات‌ها کدامند؛ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟ (قسمت اول)
7 مراقبت از پوست و مو هنگام کاهش وزن (قسمت اول)
دلایل استپ وزن و راه رهایی از آن چیست؟ (قسمت اول)