تغذیه در بیش فعالی(قسمت دوم)
مکمل ها:
این ها شامل اضافه کردن ویتامین ها، مواد معدنی و یا سایر مغذی ها به غذای اصلی هستند. این در صورتی است که این مواد مغذی را از طریق غذا دریافت نکنید.
مکمل های تغذیه ای برای بیش فعالی:
مصرف یک مولتی ویتامین مینرال که همه نیازهای روزانه را تامین نماید توسط برخی متخصصین پیشنهاد می شود، در حالی که برخی دیگر معتقدند که اگر برنامه غذایی شامل همه مواد مغذی می شود، لازم نیست.به هر حال بیش فعالی از هر شخص به شخص، علایم متفاوتی دارد، که بر اساس هر وضعیت جداگانه باید تصمیم گیری شود.آهن ، فولیک اسید ،زینک و امگا 3 نیز مواردی هستند که اگراز طریق غذا به اندازه کافی در یافت نمی شوند ، باید بصورت مکمل تجویز شوند .
رژیم های حذفی:
در این نوع برنامه غذایی، مواردی که محرک رفتارهای مشخصی هستنند یا علایم را بدترمی کنند، حذف می شوند.
در این روش باید هر ماده غذایی که علایم را بدتر می کند تشخیص داده شود و هر غذایی که حاوی آن بود باید حذف شود. اگر علایم بهتر شدند و یا رفع شدند، باید این حذف ادامه یابد. این موارد شامل:
افزودنی های غذایی:
رنگ ها ، مزه ها، نگهدارنده های مصنوعی و غذا های فراوری شده، ممکن است علایم را در برخی کودکان تشدید نمایند. البته بسته به سن و توع این افزودنی ها. مقدار تشدید متفاوت است.
این افزودنی ها شامل:
1-رنگ های مصنوعی بویژه قرمز و زرد
2-افزودنی ها و نگه دارنده های غذایی بویژه آسپارتام، مونو سدیم گلوتامات (MSG) ، نیتریت ها و سدیم بنزوات.
قند: آب نبات ها و سایر غذاهای حاوی قند بویژه نوشابه ها و آب میوه های صنعتی دارای شکر ، علایم را در برخی کودکان تشدید می کنند. و بنابراین باید جزء کوچکی از برنامه غذایی افراد باشند.
کافیین: با مقدار کم کمک کننده است ولی در مقدار زیاد بویژه در کودکانی که درمان دریافت می کنند، می تواند عوارض را تشدید نماید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم
تلفن : 32207810 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
نکات کاربردی در تغذیه سرطان
تاریخ انتشار : 1398-05-02تاریخ بروز رسانی : 1398-05-02 -
ماه مبارك رمضان و اهميت تغذيه
تاریخ انتشار : 1388-10-29 -
دیابت و تغذیه
تاریخ انتشار : 1388-12-01 -
تغذیه سالم برای قلب ـ قسمت اول
تاریخ انتشار : 1389-02-05 -
تغذیه سالم برای قلب ـ قسمت دوم
تاریخ انتشار : 1389-02-08 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت هشتم)
تاریخ انتشار : 1398-11-16تاریخ بروز رسانی : 1398-11-16 -
ارزش تغذیه ای روغن سبوس برنج
تاریخ انتشار : 1391-08-24 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت دوم)
تاریخ انتشار : 1398-10-28تاریخ بروز رسانی : 1398-10-28 -
کاهش استرس با تغذیه
تاریخ انتشار : 1392-04-17 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت هفتم)
تاریخ انتشار : 1398-11-12تاریخ بروز رسانی : 1398-11-12 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت پنجم)
تاریخ انتشار : 1398-11-05تاریخ بروز رسانی : 1398-11-05 -
ماه مبارک رمضان و اهميت تغذيه
تاریخ انتشار : 1392-04-20تاریخ بروز رسانی : 1396-03-08 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت چهارم)
تاریخ انتشار : 1398-11-02تاریخ بروز رسانی : 1398-11-02 -
تغذیه و آلودگی هوا (قسمت سوم)
تاریخ انتشار : 1398-10-30تاریخ بروز رسانی : 1398-10-30 -
پیام های تغذیه ای به مناسبت نوروز
تاریخ انتشار : 1394-12-24 -
تغذیه در ماه رمضان؛ چه خوراکی هایی برای سحر و افطار باید خورد؟(قسمت دوم)
تاریخ انتشار : 1400-01-25 -
هفت نکته خواندنی تغذیه ای
تاریخ انتشار : 1392-09-21 -
دانستنی های جالب در مورد تغذیه در دیابت
تاریخ انتشار : 1393-06-17 -
خواص تغذیه ایی تخمه کدو و تاثیر آن در لاغری ( قسمت سوم )
تاریخ انتشار : 1396-07-10 -
خواص تغذیه ایی تخمه کدو و تاثیر آن در لاغری ( قسمت دوم )
تاریخ انتشار : 1396-07-06
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .